Dino Music

Bijzonder concert Yves Berendse in Theater Tuschinski

Op 4 september 2018 geeft Yves Berendse in het prachtige Tuschinkski theater zijn grootste live concert tot nu toe. De locatie voor het concert is op zijn minst bijzonder te noemen. De winnaar van de Buma Talent Award 2016 heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia. Landelijke hits zoals ‘Zin In Jou’ en ‘Als Ze Danst’ worden luidkeels meegezongen. Ook Yves zijn dynamische performance zorgt ervoor dat hij zijn plaats tussen de grote namen van het Nederlandse lied inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Tegelijkertijd is dit concert de releaseparty van Yves’ debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ dat eind augustus verschijnt. Voor Yves is het een droom die uitkomt. Yves: “Als kleine jongen kwam ik vaak in Tuschinski, vooral voor de James Bond films en droomde van een carrière als 007 op het witte doek. Maar gelukkig ben ik zanger geworden. En om dan nu op dat podium mijn eerste album te presenteren is fantastisch.”

Tickets voor het concert in Tuschinski zijn verkrijgbaar vanaf 13 juli via www.yvesintuschinski.nl  Schrijf je nu op de site in voor de pre-sale die woensdag van start gaat. Je kunt je hier voor het event aanmelden op Facebook.

Terug