Yves Berendse

Wat eigenlijk met een geintje ontstaat pakt voor Yves Berendse uit tot een passie. Op zijn negentiende verjaardag wordt er door Yves zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamkroeg. Diverse artiesten treden deze avond op voor de jarige. Het is die avond dat Yves zelf de microfoon pakt en als verrassing voor zijn ouders een aantal nummers zingt. Dit wordt door de aanwezigen met zoveel enthousiasme ontvangen dat voor Yves het balletje gaat rollen.

Binnen de kortste keren wordt hij door Dino Music getekend en brengt hits uit als ‘Zin In Jou’ en ‘Als Ze Danst. Ondertussen is Yves niet alleen meer in de kroeg maar ook op het podium van onder andere de Ziggo Dome, Arena en Ahoy te vinden. Tijdens het Muziekfeest van het Jaar en het Levenslied Gala mag Yves voor een volle zaal zijn kunsten vertonen. In Ahoy staat Yves tijdens de halftime show op het podium met niemand minder dan de Toppers en bij zijn eigen uitverkochte concert in het Tuschinski Theater in Amersterdam blijft het ook niet. Afgelopen voorjaar heeft hij in een uitverkocht Caprera gestaan waar letterlijk het dak eraf vloog.

Inmiddels worden zijn eigen hits, zoals ‘Zin In Jou’ en “Als Ze Danst’ luidkeels meegezongen en heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend. Vanaf februari 2020 zal er dan ook elke maand een nieuwe release verschijnen.

 

Releases

Spotify

Contact

Dino Music
Graaf Florislaan 38
1217 KM Hilversum
The Netherlands
info@dinomusic.nl