Nieuwe single voor Mike Peterson: Nog Eén Keer

Vandaag komt de nieuwe single van Mike Peterson –  “Nog Eén Keer” uit die geschreven is door Glen Faria en Alain Clark.

Glen en Alain hebben de song samen geschreven nadat zij met Mike s ’avonds aan de bar van het hotel nog even aan het napraten waren, na het schrijverskamp van die middag. Ze vertelden elkaar over hun jeugd en bespraken waarom ze waren geworden wie ze nu zijn. Mike vertelde dat hij als jongen van 5 jaar zijn vader had verloren bij een auto ongeluk en hoe zijn moeder achterbleef met twee kleine kinderen. En de impact die dit op zijn leven heeft gehad. De volgende morgen aan het ontbijt vertelden Glen en Alain dat ze die avond niet goed konden slapen, Mike zijn verhaal had wat met hun gedaan. Zij vertelden dat ze toen samen van een song hadden geschreven. En diezelfde dag nog hebben zij samen met Mike zijn producer Edwin Hoevelaak een prachtig nummer van gemaakt.

De videoclip zal worden opgenomen op Maandag 9 December in het uitverkochte AFAS Circustheater waar Mike Peterson een prachtige show zal geven en groots zal uitpakken met band en gastartiesten Alain Clark en Ruth Jacott.

‘Nog Één Keer’ komt vandaag uit, op de verjaardag van Mike zijn moeder. Beluister de nieuwe single via Spotify, Apple Music of HitsNL.

 

 

 

Releases

Spotify

Contact

Dino Music
Graaf Florislaan 38
1217 KM Hilversum
The Netherlands
Tel: +31(0) 35 – 20 50 820
info@dinomusic.nl